Selecteer een pagina

Kringloop met elektronica in Tilburg

Bij de kringloop Kringlooplijn in Tilburg en Oosterhout, kunt u terecht voor een breed assortiment aan elektronica. Wij bieden u bij onze kringloop in Tilburg een grote diversiteit aan tweedehands spullen, zoals een groot aanbod aan kleding, meubilair, boeken, speelgoed, huishoudelijke apparaten en andere elektronica.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Kringloop met groot aanbod aan elektronica in Tilburg

Bij onze kringloop in Tilburg kunt u terecht voor verschillende soorten elektronica. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een handige tosti-ijzer, een strijkbout, een koelkast of een koffiezetapparaat. Naast dat wij in onze kringloop in Tilburg elektronica verkopen, halen wij ook niet gebruikte, oude spullen gratis op. Wij nemen graag spullen van u aan, wanneer u deze weg wilt doen en niet goed weet wat u ermee moet of waar u de spullen moet laten.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Meer informatie over ons assortiment?

Mail ons of bezoek een van onze vestigingen!

Ontdek ons volledige assortiment

De producten in onze vestigingen worden met zorg behandeld. Daarnaast worden al deze producten ook tegen een leuke prijs aangeboden. Wacht daarom niet langer en breng snel een bezoek aan onze kringloop in Tilburg voor een groot aanbod aan elektronica, kleding en het kopen van andere tweedehands spullen. Heeft u vragen of bent u wellicht benieuwd naar meer informatie? Hiervoor neemt u contact met ons op door te bellen naar 013-590 4880 of stuurt u een e-mail naar info@kringlooplijn.nl.