Selecteer een pagina

Tweedehands boeken in de kringloopwinkel

Wanneer u ervoor kiest om tweedehands boeken in de kringloopwinkel Kringlooplijn te kopen, bespaart u zich een hoop geld. Lezen kan namelijk een dure hobby zijn wanneer u steeds weer nieuwe boeken aanschaft. In onze kringloopwinkel betaalt u het minimale voor een boek. Zo hoeft uw ontspannende hobby u niet zo veel geld te kosten, wanneer u boeken bij de kringloop koopt in bijvoorbeeld Tilburg.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Allerlei soorten tweedehands boeken, netjes gesorteerd in onze kringloopwinkel

In onze kringloopwinkels in Oisterwijk, Oosterhout en Tilburg betaalt u maar een paar euro voor tweedehands boeken. Daarbij kunt u in onze kringloop in Tilburg, Osterwijk en Oosterhout kiezen uit een grote collectie, goed gesorteerde boeken. Wij sorteren onze boeken altijd op genre en daarnaast ook op auteur. Daardoor vindt u in de kringloop in bijvoorbeeld Tilburg snel de boeken die u zoekt. Houd u van spanning of meer van chicklits? Of zoekt u naar mooie romans of interessante geschiedenisboeken? Bij onze vestigingen vindt u het allemaal. De boeken die wij verkopen in onze kringloop in Tilburg, Oisterwijk en Oosterhout worden altijd van tevoren gecontroleerd, zodat u zeker weet dat u een boek koopt dat nog in goede staat is. Naast boeken vind u ook andere producten, zoals een breed aanbod aan elektronica.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Meer informatie over ons assortiment?

Mail ons of bezoek een van onze vestigingen!

Komt u ook een keer langs in onze winkel?

Brengt u ook een keer een bezoek aan een van onze vestigingen? Dan merkt u al snel dat we niet alleen tweedehands boeken verkopen, maar dat u voor veel meer bij ons terecht kunt, zoals bijvoorbeeld diverse meubels. Heeft u geen spullen nodig voor in huis, maar juist voor uw dagelijks leven? Bekijk dan eens ons kledingaanbod. Ons vriendelijke personeel ontvangt u graag en helpt u desgewenst met uw keuze. Heeft u van tevoren een vraag en wilt u daarom contact met ons opnemen? Bel dan naar een van onze vestigingen, bijvoorbeeld Tilburg (013-590-4880) of stuur een e-mail naar info@kringlooplijn.nl.