Selecteer een pagina

Tweedehands meubels kopen in Tilburg

Wilt u tweedehands meubels kopen en bent u op zoek naar een adres in Tilburg? Kom dan langs bij Kringlooplijn. Wij zijn gevestigd in Oisterwijk, Oosterhout en Tilburg en hebben een ruim assortiment aan tweedehands meubels. Ons vriendelijke personeel verwelkomt u met alle plezier in de winkel en denkt uiteraard graag met u mee.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Mooie tweedehands meubels kopen in Tilburg voor een lage prijs

Gaat u binnenkort verhuizen of gaat u uw interieur veranderen? Als u hier niet al te veel geld aan uit wilt geven, doet u er goed aan om tweedehands meubels in onze kringloopwinkel in Tilburg te kopen. Alle meubels die wij ontvangen worden uiteraard gecontroleerd op bruikbaarheid en kwaliteit. Zo weet u zeker dat u geen miskoop doet. Heeft u mooie tweedehands meubels gezien in onze winkel in Tilburg, Oisterwijk of Oosterhout en wilt u deze kopen en op een ander moment ophalen? Laat dit dan weten aan ons personeel. Zij prikken dan samen met u een datum waarop u uw tweedehands meubels kunt komen ophalen in Tilburg, Oosterhout of Oisterwijk.

Heeft u zelf meubels die u niet meer gebruikt?

Wanneer u zelf tweedehands meubels wilt aanbieden aan onze kringloopwinkel in bijvoorbeeld Oosterhout, komen we deze graag bij u thuis ophalen. Deze service is beschikbaar voor iedereen die in Oisterwijk woont en die zijn of haar meubels graag een tweede leven geeft. Komt u ergens anders vandaan? Dan kunnen wij uw tweedehands meubels helaas niet ophalen, maar mag u deze uiteraard nog altijd wel naar onze winkels in bijvoorbeeld Tilburg of Oosterhout toebrengen.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Meer informatie over ons assortiment?

Mail ons of bezoek een van onze vestigingen!

Snuffel ook eens tussen onze andere tweedehands items

Heeft u de tweedehands meubels gevonden die u voor ogen had? Loop dan gerust nog eens een rondje door onze winkel. U zult versteld staan van de diversiteit aan spullen die we aanbieden. Zo vindt u bij ons ook een groot assortiment aan zowel kleding als boeken. We zien u graag eens in onze winkel! Heeft u vragen over het kopen of ophalen van tweedehands meubels bij ons in Tilburg, Oisterwijk of Oosterhout? Of wilt u ergens anders informatie over? Neem dan telefonisch contact op met een van de vestigingen of stuur een e-mail naar info@kringlooplijn.nl.