Selecteer een pagina

Tweedehands meubels kopen

Bent u op zoek naar een adres waar u tweedehands meubels kunt kopen? Kom dan langs bij Kringlooplijn. Wij zijn gevestigd in Oisterwijk, Oosterhout en Tilburg en hebben een ruim assortiment aan tweedehands meubels. Ons vriendelijke personeel verwelkomt u met alle plezier in de winkel en denkt uiteraard graag met u mee.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Mooie tweedehands meubels kopen voor een lage prijs

Gaat u binnenkort verhuizen of gaat u uw interieur veranderen? Als u hier niet al te veel geld aan uit wilt geven, doet u er goed aan om tweedehands meubels in onze kringloopwinkel te kopen. Alle meubels die wij ontvangen worden uiteraard gecontroleerd op bruikbaarheid en kwaliteit. Zo weet u zeker dat u geen miskoop doet. Heeft u mooie tweedehands meubels gezien en wilt u deze kopen en op een ander moment ophalen? Laat dit dan weten aan ons personeel. Zij prikken dan samen met u een datum waarop u uw tweedehands meubels kunt komen ophalen.

Heeft u zelf meubels die u niet meer gebruikt?

Wanneer u zelf tweedehands meubels wilt aanbieden aan onze kringloopwinkel, komen we deze graag bij u thuis ophalen. Deze service is beschikbaar voor iedereen die in Oisterwijk woont en die zijn of haar meubels graag een tweede leven geeft. Komt u ergens anders vandaan? Dan kunnen wij uw tweedehands meubels helaas niet ophalen, maar mag u deze uiteraard nog altijd wel naar ons toebrengen.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Meer informatie over ons assortiment?

Mail ons of bezoek een van onze vestigingen!

Snuffel ook eens tussen onze andere tweedehands items

Heeft u de tweedehands meubels gevonden die u voor ogen had? Loop dan gerust nog eens een rondje door onze winkel. U zult versteld staan van de diversiteit aan spullen die we aanbieden. Zo vindt u bij ons ook een groot assortiment aan zowel kleding als boeken. We zien u graag eens in onze winkel! Heeft u vragen over het kopen of ophalen van tweedehands meubels? Of wilt u ergens anders informatie over? Neem dan telefonisch contact op met een van de vestigingen of stuur een e-mail naar info@kringlooplijn.nl.