Selecteer een pagina

Gebruikte spullen kopen

Heeft u er wel eens over nagedacht om gebruikte spullen te kopen? Gebruikte spullen zijn relatief goedkoop, maar kunnen ontzettend leuk zijn! Als u besluit om over te gaan tot het ophalen van gebruikte spullen, kom dan zeker eens langs in een van onze kringloopwinkels. U vindt ons in Tilburg, Oisterwijk en Oosterhout.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Gebruikte spullen kopen: de voordelen

Wanneer u gebruikte spullen komt ophalen bij Kringlooplijn, krijgt u te maken met een paar hele grote voordelen. Zo is het kopen van gebruikte spullen uiterst voordelig voor uw portemonnee. U betaalt namelijk een stuk minder voor deze spullen, dan wanneer u het gloednieuw inkoopt. Daarnaast is het kopen van tweedehands spullen goed voor het milieu. Er hoeft namelijk niets nieuws geproduceerd te worden. Bovendien kunt u in onze winkel voorleuke verrassingen komen te staan. Van tevoren weet u nooit welke pareltjes u tegen gaat komen. Bent u op zoek naar nieuwe kledingstukken of zoekt u juist meubels voor in uw huis? U kunt bij ons terecht voor van alles, zelfs voor boeken of gereedschap.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Meer informatie over ons assortiment?

Mail ons of bezoek een van onze vestigingen!

Kom gebruikte spullen ophalen

Kom vooral eens langs om gebruikte spullen te kopen. In ons ruime aanbod vindt u zeker iets leuks. Het aanbod fluctueert met de dag. Er zijn elke dag andere spullen te vinden in onze winkel. Kom daarom regelmatig langs, zodat u steeds weer nieuwe gebruikte spullen kunt ophalen. Ziet u iets leuks? Sla dan meteen uw slag! De kans is namelijk zeer groot dat we van alle gebruikte spullen die u bij ons kunt ophalen maar één exemplaar hebben. Kies er daarom voor om af en toe langs te komen, dan maakt u meer kans om te vinden wat u zoekt. Het ophalen van gebruikte spullen is erg simpel. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze vestigingen of stuur een e-mail naar info@kringlooplijn.nl