Selecteer een pagina

Tweedehands kleding wegbrengen

Wil u tweedehands kleding wegbrengen naar de kringloopwinkel? Dat is een goed idee. Zo hoeft u de kleding die u niet meer draagt niet weg te gooien én maakt u er een ander blij mee. Het opnieuw gebruiken van al gedragen kleding is tevens goed voor het milieu, omdat er geen nieuwe kleding geproduceerd hoeft te worden. Wat u ook gaat wegbrengen, bij Kringlooplijn zijn wij blij met alle soorten tweedehands kleding; van jassen tot broeken en van hoeden tot schoenen. Zo lang de kleding bruikbaar en niet te veel beschadigd is, bent u welkom om uw kleding weg te brengen naar onze winkels in Oisterwijk, Oosterhout of Tilburg.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Tweedehands kleding wegbrengen: waar moet dit aan voldoen?

Bij Kringlooplijn zijn wij natuurlijk hartstikke blij met alle soorten kleding. Echter vragen wij wel aandacht voor enkele eisen. Zo willen wij graag dat u er met het wegbrengen van uw tweedehands kleding op let dat de kleding gewassen en schoon is. Daarnaast zullen wij geen kleding aannemen die ernstig versleten of kapot is. Enkel de bruikbare kleding hangen wij in onze winkel, zodat de koper hier ook weer voor lange tijd van kan genieten.

Uw tweedehands kleding laten ophalen

Bent u niet in de gelegenheid om uw tweedehands kleding weg te brengen? Of heeft u zo veel tweedehands spullen verzameld, dat het lastig wordt om dit te vervoeren? Laat uw tweedehands kleding en eventuele andere spullen dan ophalen door onze ophaalservice. Let op: het ophalen van tweedehandse kleding wordt tot op heden enkel in Oisterwijk gedaan. Wilt u graag van deze service gebruikmaken? Plan dan een afspraak in via onze website. Dan komen wij uw tweedehands kleding ophalen op een voor u geschikt moment.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Meer informatie over ons assortiment?

Mail ons of bezoek een van onze vestigingen!

Zien we u binnenkort in Oisterwijk, Oosterhout of Tilburg?

Gaat u binnenkort uw tweedehands kleding wegbrengen naar onze winkel? Daar zijn we erg blij mee. Ons vriendelijke personeel zal u hartelijk ontvangen en zal de kleding met u doornemen. Wilt u toch liever uw tweedehands kleding laten ophalen in Oisterwijk? Ook dat is mogelijk. Wij komen dan langs bij uw huis om de spullen mee te nemen. U bent natuurlijk ook welkom in onze kringloopwinkel om zelf tweedehands spullen te kopen. Voor vragen over het wegbrengen of laten ophalen van tweedehands kleding neemt u telefonisch contact op met een van onze vestigingen of stuurt u een e-mail naar info@kringlooplijn.nl.