Selecteer een pagina

Tweedehands kleding wegbrengen in Tilburg

Wilt u tweedehands kleding wegbrengen naar een kringloopwinkel in Tilburg? Dat is een goed idee! Zo hoeft u de kleding die u niet meer draagt niet weg te gooien én maakt u er een ander blij mee. Het opnieuw gebruiken van al gedragen kleding is tevens goed voor het milieu, omdat er geen nieuwe kleding geproduceerd hoeft te worden. Naast leuke tweedehands kleding voor een goedkopere prijs, is het ook mogelijk om tweedehands merkkleding bij ons te kopen of naar ons te brengen. Wat u ook gaat wegbrengen, bij Kringlooplijn in Tilburg, Oisterwijk en Oosterhout zijn wij blij met alle soorten tweedehands kleding; van jassen tot broeken en van hoeden tot schoenen. Zo lang de tweedehands merkkleding, of andere leuke tweedehands kleding, bruikbaar en niet te erg beschadigd is, bent u welkom om uw kleding weg te brengen naar onze winkels of om dit bij ons te kopen.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Tweedehands kleding wegbrengen in Tilburg: waar moet dit aan voldoen?

Bij Kringlooplijn zijn wij natuurlijk hartstikke blij met alle soorten leuke tweedehands kleding en/of merkkleding die u kunt kopen. Wij vragen echter wel aandacht voor enkele eisen. Zo willen wij graag dat u er met het wegbrengen van uw leuke tweedehands kleding en merkkleding naar onze winkel in Tilburg op let dat de kleding gewassen en schoon is, wanneer andere mensen dit gaan kopen. Daarnaast zullen wij geen leuke tweedehands kleding of merkkleding aannemen in onze vestigingen die ernstig versleten of kapot is en die mensen niet meer kunnen kopen. Enkel de bruikbare leuke tweedehands kleding en merkkleding die u kunt kopen, hangen wij in onze winkel, zodat de koper hier ook weer voor lange tijd van kan genieten. Naast kleding, kunt u ook bij ons terecht voor andere producten, zoals tweedehands electronica.

Uw tweedehands kleding laten ophalen

Bent u niet in de gelegenheid om uw tweedehands kleding weg te brengen of te komen ophalen, in bijvoorbeeld Oisterwijk of een van de andere vestigingen? Of heeft u zo veel tweedehands spullen verzameld, dat het lastig wordt om dit te vervoeren? Laat uw tweedehands kleding en eventuele andere spullen dan ophalen in Oisterwijk door onze ophaalservice. Let op: het ophalen van tweedehandse kleding wordt tot op heden enkel in Oisterwijk gedaan. Wilt u graag van deze service gebruikmaken? Plan dan online een afspraak in. Dan komen wij uw tweedehands kleding op een geschikt moment ophalen bij u in Oisterwijk.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Meer informatie over ons assortiment?

Mail ons of bezoek een van onze vestigingen!

Zien we u binnenkort?

Gaat u binnenkort uw leuke tweedehands kleding wegbrengen naar onze winkel in Tilburg, Oisterwijk of Oosterhout? Daar zijn we erg blij mee. Ons vriendelijke personeel zal u hartelijk ontvangen en zal de kleding met u doornemen. Wilt u toch liever uw tweedehands kleding laten ophalen in Oisterwijk? Ook dat is mogelijk. Wij komen dan langs bij uw huis om de spullen mee te nemen. U bent natuurlijk ook welkom in onze kringloopwinkel om zelf tweedehands spullen te kopen, zoals het kopen van tweedehands merkkleding. Voor vragen over het wegbrengen of laten ophalen van tweedehands kleding neemt u telefonisch contact op met een van onze vestigingen, bijvoorbeeld die in Tilburg (013-590-4880), of stuurt u een e-mail naar info@kringlooplijn.nl. Naast kleding, kunt u ook bij ons terecht voor andere producten, zoals tweedehands boeken.