Selecteer een pagina

Tweedehands kleding wegbrengen in Tilburg

Wilt u tweedehands kleding wegbrengen naar een kringloopwinkel in Tilburg? Dat is een goed idee! Zo hoeft u de kleding die u niet meer draagt niet weg te gooien én maakt u er een ander blij mee. Het opnieuw gebruiken van gedragen kleding is tevens goed voor het milieu, omdat er geen nieuwe kleding geproduceerd hoeft te worden. Naast leuke tweedehands kleding voor een goedkopere prijs, kun je ook tweedehands merkkleding bij ons kopen of naar ons toe brengen. Wat u ook gaat wegbrengen, bij Kringlooplijn in Tilburg, Oisterwijk en Oosterhout zijn wij blij met alle soorten tweedehands kleding; van jassen tot broeken en van hoeden tot schoenen. Zo lang de tweedehands merkkleding, of andere leuke tweedehands kleding, niet te erg beschadigd is, bent u welkom om de stukken weg te brengen naar onze winkels. Natuurlijk bent u ook van harte welkom tweedehands merkkleding bij ons uit te zoeken en te kopen. U kunt de tweedehands kleding direct ophalen in Oisterwijk, Oosterhout of Tilburg.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Tweedehands kleding wegbrengen in Tilburg: waar moet dit aan voldoen?

Bij Kringlooplijn zijn wij natuurlijk hartstikke blij met alle soorten leuke tweedehands kleding en/of merkkleding. Wij hebben wel wat eisen aan de tweedehands merkkleding die u ons aanbiedt, zodat het aantrekkelijk is voor mensen om te kopen. Zo willen wij graag dat u er met het wegbrengen van uw leuke tweedehands kleding en merkkleding op let dat de kleding gewassen en schoon is, zodat andere mensen dit nog willen kopen. Daarnaast zullen wij geen tweedehands kleding of merkkleding aannemen in onze vestigingen die ernstig versleten is. Enkel de bruikbare leuke tweedehands kleding en merkkleding die u kunt kopen, hangen wij in onze winkel. Behalve voor kleding, kunt u ook bij ons terecht voor andere producten, zoals tweedehands elektronica.

Uw tweedehands kleding laten ophalen

Bent u niet in de gelegenheid om uw tweedehands kleding te gaan wegbrengen of te komen ophalen, in bijvoorbeeld Oisterwijk of een van de andere vestigingen in regio Tilburg? Of heeft u zo veel tweedehands spullen verzameld, dat het lastig wordt om dit te vervoeren? Laat uw tweedehands kleding en eventuele andere spullen dan ophalen in Oisterwijk door onze ophaalservice. Wilt u graag van deze service gebruikmaken? Plan dan online een afspraak in. Dan komen wij uw tweedehands kleding op een geschikt moment ophalen bij u in Oisterwijk.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Meer informatie over ons assortiment?

Mail ons of bezoek een van onze vestigingen!

Kom snel eens langs?

Gaat u binnenkort uw leuke tweedehands kleding wegbrengen naar onze winkel in Tilburg, Oisterwijk of Oosterhout? Daar zijn we erg blij mee. Ons vriendelijke personeel zal u hartelijk ontvangen en zal de kleding met u doornemen. Wilt u toch liever uw tweedehands kleding laten ophalen in Oisterwijk? Ook dat is mogelijk. Wij komen dan langs bij uw huis om de spullen mee te nemen. U bent natuurlijk ook welkom in onze kringloopwinkel om zelf gebruikte spullen te kopen, zoals het kopen van tweedehands merkkleding. Voor vragen over het wegbrengen of laten ophalen van tweedehands kleding neemt u telefonisch contact op met een van onze vestigingen, bijvoorbeeld die in Tilburg (013-590-4880), of stuurt u een e-mail naar info@kringlooplijn.nl. Naast kleding, kunt u ook bij ons terecht voor andere producten, zoals tweedehands boeken.