Selecteer een pagina

Tweedehands kleding wegbrengen in Tilburg

Wilt u tweedehands kleding wegbrengen naar een kringloopwinkel in Tilburg? Dat is een goed idee. Zo hoeft u de kleding die u niet meer draagt niet weg te gooien én maakt u er een ander blij mee. Het opnieuw gebruiken van al gedragen kleding is tevens goed voor het milieu, omdat er geen nieuwe kleding geproduceerd hoeft te worden. Wat u ook gaat wegbrengen, bij Kringlooplijn in Tilburg, Oisterwijk en Oosterhout zijn wij blij met alle soorten tweedehands kleding; van jassen tot broeken en van hoeden tot schoenen. Zo lang de kleding bruikbaar en niet te veel beschadigd is, bent u welkom om uw kleding weg te brengen naar onze winkels.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Tweedehands kleding wegbrengen in Tilburg: waar moet dit aan voldoen?

Bij Kringlooplijn zijn wij natuurlijk hartstikke blij met alle soorten kleding. Echter vragen wij wel aandacht voor enkele eisen. Zo willen wij graag dat u er met het wegbrengen van uw tweedehands kleding naar onze winkel in Tilburg op let dat de kleding gewassen en schoon is. Daarnaast zullen wij geen kleding aannemen die ernstig versleten of kapot is. Enkel de bruikbare kleding hangen wij in onze winkel, zodat de koper hier ook weer voor lange tijd van kan genieten.

Uw tweedehands kleding laten ophalen

Bent u niet in de gelegenheid om uw tweedehands kleding weg te brengen? Of heeft u zo veel tweedehands spullen verzameld, dat het lastig wordt om dit te vervoeren? Laat uw tweedehands kleding en eventuele andere spullen dan ophalen in Oisterwijk door onze ophaalservice. Let op: het ophalen van tweedehandse kleding wordt tot op heden enkel in Oisterwijk gedaan. Wilt u graag van deze service gebruikmaken? Plan dan een afspraak in via onze website. Dan komen wij uw tweedehands kleding op een geschikt moment ophalen bij u in Oisterwijk.

★ Ruim aanbod aan kleding

★ Schone, nette winkels

★ Ruime professionele sortering

Meer informatie over ons assortiment?

Mail ons of bezoek een van onze vestigingen!

Zien we u binnenkort?

Gaat u binnenkort uw tweedehands kleding wegbrengen naar onze winkel in Tilburg, Oisterwijk of Oosterhout? Daar zijn we erg blij mee. Ons vriendelijke personeel zal u hartelijk ontvangen en zal de kleding met u doornemen. Wilt u toch liever uw tweedehands kleding laten ophalen in Oisterwijk? Ook dat is mogelijk. Wij komen dan langs bij uw huis om de spullen mee te nemen. U bent natuurlijk ook welkom in onze kringloopwinkel om zelf tweedehands spullen te kopen. Voor vragen over het wegbrengen of laten ophalen van tweedehands kleding neemt u telefonisch contact op met een van onze vestigingen, bijvoorbeeld die in Tilburg, of stuurt u een e-mail naar info@kringlooplijn.nl.